Geopunt Vlaanderen brengt hinder in kaart. Zijn er werken gepland in jouw straat?

Geoweb

Hinder door werken: niemand vindt het fijn. Wie over goede informatie beschikt, kan echter vaak een alternatief traject uitstippelen.

Wat te doen bij hinder door werken ? Geopunt Vlaanderen geeft je een handig overzicht van de geplande werken.   De hinder wordt niet louter getoond. Je krijgt de nodige verduidelijking inclusief de verwachte duurtijd van het project. Ga hiervoor naar de kaart van Geopunt en klik op 'hinder in kaart' Ook de geplande werken van Infrax worden er 8 dagen voor de geplande startdatum gepubliceerd.  Enkel onvoorziene storingen staan niet op deze kaart ! 

Maar er is meer. Zoektochten naar kaarten en informatie begint bij Geopunt  Niet enkel 'geplande werken' vind je terug op www.geopunt.be. De nieuwe interactieve kaart bundelt informatie van verschillende bronnen.  Kant-en-klare kaarttoepassingen  Ben je op zoek naar :  - hoe jouw dorp eruitzag in de 18de en 19de eeuw ? - een sportieve of toeristische uitstap in jouw buurt ?  - kinderopvang of een school in de buurt van jouw werk ? Ook deze informatie vind je terug op Geopunt Vlaanderen.  Zelf info combineren op één kaart  Op de website kan je verschillende kaarten raadplegen en de informatie samenvoegen op één kaart. Combineer bijvoorbeeld de locaties van treinstations en bushaltes met de locaties van scholen of koppel de geluidsbelastingskaarten met de overstromingskaarten om op zoek te gaan naar een ideaal stuk bouwgrond.

 

Datum van het bericht: maandag 09 november 2015


Terug