Partners met passie voor Domein Bovy

Binnenkoer Bovy

Eind vorig jaar lanceerden we de oproep voor kandidaten voor de invulling van de gebouwen en delen van het domein. Uit de vele kandidaten werd een eerste selectie gemaakt. Met deze geselecteerden gingen we op plaatsbezoek. Ze kregen een rondleiding doorheen de gebouwen en op het domein. In de volgende fase vinden gesprekken plaats. De kandidaten werken nu de door hen ingediende gebruiksvoorstellen verder gedetailleerd uit. Hoe zien zij de uitbating? Welke mogelijkheden zien zij? Eind maart vindt dan de definitieve selectie plaats.

In samenspraak met RLLK is er ook een samenwerking gestart met CVO De Verdieping. De cursisten tuinbouw en tuinontwerp gaan 1 dag per week het groenonderhoud op en rond de binnenkoer verzorgen. Ze zullen zich bezig houden met o.a. het gazonbeheer, hagen scheren, fijne snoeiwerken enz.

Enkele cursisten van het CVO zijn op dit moment bezig met het ontwerp van de nieuwe dierenweide en ze bekijken ook de mogelijkheden voor de inrichting van een losloopzone voor honden.

Lees meer in onze perstekst van 26/01/2017

Datum van het bericht: zaterdag 30 juli 2016


Terug